TRANSPORT

De zeecontainer vormige BPP modules zijn eenvoudig naar elke unieke locatie te vervoeren per schip, trein of vrachtwagen.

MODULAIR

Zowel van binnen als van buiten bevat het BPP systeem modulaire componenten, geschikt voor een snelle opbouw en efficiënt onderhoud.

OLIEHOUDEND

Het BPP systeem zet een enkele oliehoudende grondstof om in meerdere eindproducten, welke afzonderlijk toe te passen en te vermarkten zijn.

PRODUCTEN

Uit het BPP systeem komen middels een enzymatisch proces producten voort, welke geschikt zijn voor voedsel, voeder of brandstof toepassingen.

BPP NIEUWSOVERZICHT

Bio Product Processer

Ontwikkeld door TCE Gofour BV vanuit het Groningse Stadskanaal
DE BPP

Het Bio Product Processor systeem van TCE Gofour BV zet oliehoudende grondstof om in meerdere eindproducten, welke afzonderlijk toe te passen en te vermarkten zijn voor voedsel, voeder of brandstof toepassingen. TCE Gofour BV focust zich met de Bio Product Processor onder andere op de enzymatische omzetting van koolzaad en frituurvet naar diverse producten voor voedsel, voeder en brandstof toepassingen. Zo kan er van koolzaad perskoek als veevoer, olie voor culinaire consumptie, appo biodiesel en glycerol geproduceerd worden. Andere interessante grondstoffen voor toepassing in het BPP systeem zouden algen, slachtafval en rioolslib kunnen zijn.

 • Award

  Winnaar

 • Award

  Finalist

 • Award

  Nominatie

 • Award

  Totaal

Get in touch